torstai 14. marraskuuta 2013

Unicef palkitsi Suomen Partiolaisten sisupartiotoiminnan

Unicef uutisoi palkinneensa Suomen Partiolaiset ansiokkaasti sisupartiotoiminnasta. Unicef myönsi partiolaisille Lapsen oikeuksien vaikuttaja -tunnustuksen. Sisupartioinnin ideana on tehdä partio mahdolliseksi kaikille niin että mahdollinen fyysinen, aisti- tai kehitysvamma ei ole esteenä nuoren partiouralle. Tämä lisää suvaitsevuutta ja uusia kaveruussuhteita syntyy, kun nuoret toimivat yhdessä. Partio korostaakin avoimuutta ja jokaisen hyväksymistä sellaisena kuin on.

18-vuotias Kalle Majamaa on toiminut sisupartiolaisena Siniritareissa jo yhdeksän vuoden ajan. ”Partiossa parasta on ollut hyödyllisten taitojen oppiminen, mutta myös se, että olen tullut hyväksytyksi joukkoon juuri sellaisena kuin olen. Pyörätuolini ei ole ollut myöskään este retkeilylle ja maastossa yöpymiselle, kyseessähän on vain järjestelykysymys”, partiojohtajaksi kouluttautunut Majamaa toteaa.

Tiedotteen palkitsemisesta voit lukea Unicefin sivuilta. Reilusti menestystä kaikille sisupartiolaisille sekä niille vapaaehtoisille, jotka mahdollistavat partioinnin jokaiselle halukkaalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti