torstai 15. elokuuta 2013

Tarvitaanko Some taitoja?

Digitoday uutisoi, että sosiaalisen median taitoja tarvitaan työelämässä yhä enemmän. Tietotyön lisäksi muun muassa järjestöt, henkilöhallinto ja tiedottaminen käyttää Somen kanavia entistä enemmän. Sosiaalisen median kanavista moni on suhteellisen edullinen viestimiseen, joten niiden käyttö on yrityksille ja järjestöille perinteisempia tapoja halvempaa.

– Erilaiset some-palvelut tulevat olemaan tulevaisuudessa samanlaista peruskauraa kuin sähköpostin käyttö. Kun työelämään tulee yhä nuorempia ihmisiä, erottelua sosiaalisen median ja muiden it-taitojen välillä on vaikea tehdä, sanoo Jaakko Naakka yrityksille viestintäpalveluita myyvästä Intunexista.

Artikkelissa on tuotu muutaman henilön näkökulmaa esiin, mutta he uskovat sosiaalisen median kasvuun. Somella voidaan tavoittaa suurempia määriä tai halutessa viestiä kohdistetusti muutamalle hengelle. Sosiaalinen media antaa myös uudenlaisia tapoja kommunikoida esimerkiksi jäsenistön kautta, kun mielipiteitä voi ilmaista vaikka Twitterin kautta. Artikkelin pääset lukemaan täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti