tiistai 16. huhtikuuta 2013

Potkua Näkymiseen

Perjantaina 12.4. projekti järjesti yhteistyökumppaneilleen Potkua Näkymiseen -koulutustilaisuuden Turussa. Osallistujia tuli mukaan eri liitoista ja säätiöistä kaikkiaan kahdeksan henkilöä. Päivän aikana oli tarkoitus käydä läpi uudenlaisia tapoja tuoda omaa osaamistaan esiin sekä löytää kanavia, joita työhakijana kannattaa nykyään seurata.

Karoliinan alkusanoja seuraamassa


Aamupäivä vierähtikin video- ja audioäänitteiden parissa, kun lähdettiin pohtimaan ensin ihan perusteita, kuten sopivaa kuvaus- tai äänityspaikkaa. Lyhyitä nauhoitteitakin tuli tehtyä, jotta saatiin tuntumaa kameran käyttöön ja sekä siihen, miltä tuntui olla itse kameran edessä. Iltapäivästä videoita työstettiin koneella esitettävään muotoon ja jopa Youtubeen asti.

Pätkien työstöä kokonaiseksi videoksi.


Kaisa neuvoo mediatyökalun käytössä

Youtuben kautta löytyi jatkumo muuhunkin sosiaaliseen mediaan, jonka käyttöä työnhaussa ruodittiin. Aihealue herättikin paljon kysymyksiä ja toivottavasti osallistujat saivat myös uutta tietoa ja intoa, kuinka some voisi hyödyntää muuhunkin kuin vapaa-aikaan.

Ohjelmiin tutustumassa

Reilu Rekrytointi kiittää kaikkia mukana olleita kivasta päivästä. Syksyllä järjestämme samansisältöisen koulutuksen, johon ovat yhtestyökumppaniemme lisäksi muutkin tervetulleita. Tästä tulee tarkempaa tietoa alkusyksystä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti