keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Olkaa hyvä!

www.reilurekrytointi.fi -sivulla oleva videohaaste on jo lähetetty yli viiteensataan osoitteeseen Suomessa. 
Hanke toi käyttöön välineen, jolla kaikki halukkaat voivat pienellä vaivalla ja maksutta osoittaa mielipiteensä yhdenvertaisen rekrytoinnin puolesta. 
Tavoitteena on myös, että työnantajat - ei ainostaan yrityssektori vaan myös kunnat, valtiosektori ja järjestöt - lähtevät muistuttamaan toisiaan reiluuden merkityksestä rekrytoinnissa. Näitä vastuullisia haasteen vastaanottajia ja välittäjiä on kertynyt nyt hiukan alle kolmekymmentä. 
Haasteketjujen soisi vielä pidentyvän ja työnantajien kirjautuvan mukaan. Nyt on mahdollisuus julistautua ensimmäiseksi Reilu Rekrytoinnin autoliikkeeksi, seurakunnaksi tai vaikkapa oppilaitokseksi. 
Haasteen levittämisen ideana on että haasteen vastaanottaja tulee katsoneeksi verkossa olevan videon. Lisäksi haasteiden määrä kertoo, että ihmiset kannattavat yhdenvertaista rekrytointia. Organisaatioille tämä on mahdollisuus näkyä reiluna firmana, jolta esim. vammaisjärjestöjen kannattaa hankkia tuotteita tms.Sama ajatus käänteisenä tarkoittaa että voit seurata haastamasi organisaation lähtemistä mukaan haasteeseen. Mitä tarkoittaa että organisaatio ei jatkakaan haastetta tai ei halua nimensä näkyvän haastaneiden listalla? 
Summa summarum - vaikuttamisen väline on käytössänne, olkaa hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti