tiistai 19. helmikuuta 2013

Tervetuloa mukaan Työharjoittelu – portti työelämään –projektin verkostoseminaariin Helsinkiin!Aika: Keskiviikko 13.3.2013 klo 12–16. 

Paikka: Vega-talo, Invalidiliiton Käpylän kuntoutuskeskus, Nordenskiöldinkatu 18 A, Helsinki.

·         Seminaarissa ylitarkastaja Patrik Tötterman Työ- ja elinkeinoministeriöstä kertoo ajankohtaisista asioista osatyökykyisten työllistymisen edistämisen toimintaohjelmasta esityksessään: Työtä vai työelämäosallisuutta?  

·       Valaisinalan yrityksen, Innojok Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja, tekniikan tohtori Jukka Jokiniemi käyttää puheenvuoron aiheesta: Vammaisten työllistäminen – taivasosuutta vai bisnestä? Jokiniemi ja hänen yrityksensä on palkittu monin tavoin. Palkintoja on esimerkiksi Entrepreneur of the Year -yrittäjäkilpailun Uudenmaan aluevoittaja 2012 ja VATESin tunnustuspalkinto 2009 esimerkillisestä vammaistyöllistäjästä. 

·        Koordinaattori Kirsi Tuovinen ja projektityöntekijä Eeva Pöyhönen kertovat, mitä Työharjoittelu – portti työelämään -projektissa on tehty ja on parhaillaan tekeillä.

·         Kokemuksia työssäoppimisesta kuullaan niin opiskelijan, työnantajan ja opettajan suulla, kolmikannan haastattelussa.  

·         Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen 1.3. mennessä: http://tyossaoppimispaikat.fi/verkostoseminaari/. Tilaisuus on maksuton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti