keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Reilusti vuoden paras urheilija

Reilu Rekrytointi on päättänyt, että reilusti vuoden 2012 paras urheilija on Leo-Pekka Tähti. Jaamme Suomen kansan mielipiteen siitä, että paralympiakullan voittaminen ja maailmanennätyksen parantaminen Lontoossa oli vuoden 2012 sykähdyttävin urheiluteko

Vuoden urheilija palkintoa on jaettu vuodesta 1947 ja tuona aikana eri lajien edustajat ovat voittaneet tittelin. Tänä vuonna Tähti sai urheilutoimittajien keskuudessa eniten ykkösääniä, mutta ei silti yltänyt kokonaistuloksessa kuin kolmannelle sijalle, koska monien äänestyspapereihin hän ei mahtunut ollenkaan. Ilmeisesti kultamitali on kokenut inflaation, kun aiemmin sen avulla on kyllä viety ykkössija äänestyksessä. Tämä onkin aiheuttanut paljon puhetta esimerkiksi äänestystavasta. Myös Uudessa Suomessa asiaa on ihmetelty.

Reilusti onnea ja menestystä Leo-Pekka Tähdelle!  Reilu Rekrytointi onnittelee myös Jere Forsbergiä ja Toni Piispasta! Upeaa työtä kaikilta ja toivottavasti esimerkkinne kannustaa ihmisiä liikunnan ja urheilun pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti