perjantai 4. tammikuuta 2013

Ministerin tuki haastekampanjalleSosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko tukee Reilu Rekrytointi -hanketta. Ministerin tapaamisessa joulukuussa saatiin lupaus siitä, että ministeri lähettää omalta osaltaan haasteen eteenpäin lanseerauksen jälkeen.
Hankkeen ja Lihastautiliiton puheenjohtajien vierailulla keskusteltiin hankkeen merkityksen lisäksi mm. siitä, miten yhdenvertaisuuden toteutumista rekrytoinneissa voitaisiin varmistaa lailla.
Hanke vei vammaisten ja pitkäaikaissairaiden työllistymisen merkeissä ministerille joulutervehdyksenä suomalaisen leivän.

matkalla sosiaali- ja terveysministeriöön

Ministeri Risikolle joulutervehdystä viemässä

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva kuulla, millaisia ajatuksia lainsäädännön kehittämisestä tässä asiassa ministerille esitettiin. Kiitos

    VastaaPoista
  2. Tilanteessa tuotiin esille asenteiden merkitys työllistymisessä. Siinä ministeri oli samoilla linjoilla, että asenteet ovat suuri kynnys työllistymiseen. Varsinaisesti lainsäädännön kehittämisen osalta ei tuotu tällä joulutervehdyskäynnillä erityistä konkreettista.

    Ministeri otti esille meneillään olevat työryhmäselvitykset osatyökykyisten tilanteen parantamiseksi. STM tutkii osaltaan osatyökykyisten avustusviidakkoa ja TEM tyoelämäosallisuutta.

    VastaaPoista