torstai 20. joulukuuta 2012

Reilua joulun aikaa kaikille!Reilun Rekrytoinnin ensimmäinen vuosi alkaa olla pulkassa. Paljon olemme tänä vuonna jo saaneetkin aikaan. Blogimme on löydetty ja meillä on maaliskuun lopusta lähtien ollut vierailukertoja lähes 5000. Se on iso määrä ja kiitos kuuluu kävijöillemme. On ollut ilahduttavaa huomata, että olemme löytäneet aiheita, jotka kiinnostavat lukijoita ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Seuraava tärkeä päivä hankkeessa on torstai 10.1.2013. Silloin verkkosivumme aukeavat ja haastekampanja käynnistyy. Silloin lähdemme levittämään Reilun Rekrytoinnin ideaa työnantajien keskuuteen, jotta kaikilla olisi tasavertainen oikeus työllistyä, kunhan osaaminen on kohdillaan. Haluatko mukaan haastekampanjaan? Klikkaa itsesi tuolloin 10. päivä verkkosivuille ja haasta ihmisiä mukaan katsomaan. Sivuille tulee myös yhdeksän työnhakuvideota sekä yksi työnhakuäänite. Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa ne samalla, kun katselet haastevideon läpi!

Reilu Rekrytointo toivottaa kaikille lukijoilleen ja tukijoilleen iloista joulua ja railakasta uutta vuotta! Palatkaamme työn ääreen virkeinä ja intoa puhkuen heti tammikuun alussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti