perjantai 9. marraskuuta 2012

Esittelyssä GigabittiATK-palvelu Gigabitti on tarjonnut vuodesta 2006 alkaen ATK-palveluita kotitalouksille ja pk-yrityksille Turun alueella. Yrityksen palveluihin kuuluvat käytöntuki, laitteiden myynti ja huolto ja kotisivujen ylläpito. Yrityksellä on vahvaa osaamista järjestökentällä ja erityisesti vammaisjärjestöissä. Yrittäjä itse sairastaa lihastautia ja on työllistänyt itsensä valmistuttuaan 2005 datanomiksi ja myöhemmin vielä 2011 valmistumalla tietoliikenteen tradenomiksi.

Mukaantulo Reilu Rekrytointi -projektiin oli mielenkiintoista ja aiemmin Gigabitti on vastannut Lihastautiliiton koordinoiman Sisäänheitto työelämään -projektin kotisivuista ja on hyvä, että yrityksen tietotaitoa voidaan hyödyntää Reilussa Rekrytoinnissa.

On erittäin tärkeää, että on olemassa asennekampanjoita ja projekteja vammaisten työnhakijoiden työllistymisen parantamiseksi ja työnantajien asenteita muuttaakseen. Jokaisen työtä hakevan tulisi pystyä työllistymään ja on väärin, että työnhakija tyrmätään esim. vammaisuuteen vetoamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti