torstai 1. marraskuuta 2012

4. kuvauspäivä: Työnhakija Eero-Pekka

Eero-Pekka saapui hyvissä ajoin kuvauksiin, joten hän ehti vielä seuraamaan Heidin viimeistä ottoa ennen kuin hänen oma vuoronsa oli. Koska ruoan kuljettaminen kesti hieman, käytettiin aika hyödyksi ja Eero-Pekka aloitteli jo ohjaajan kanssa justutelun samalla kun muu kuvausryhmä laittoi Eero-Pekan kuvauspaikkaa kuntoon.


alkukeskustelu

yhteistyö ja keskustelu sujuu
kuvauspaikan valmistelua

Keskustelut sujuivat nopsaan ja kun kuvauspaikkakin saatiin valmiiksi, päästinkin ottamaan ensimmäinen otto ennen pidempää taukoa. Tässä vaiheessa alkoi lämpötilakin nousta kuvaushuoneessa, kun valaisimet ilmaa tehokkaasti lämmittivät.


Mikin laitto
ja kamera käy

ansaitulla ruokatauolla
Perjantaina koimmekin harvinaisen yhteisen ruokailuhetken, sillä kaikki kuvattavat olivat yhtä aikaa läsnä. Tämä oli hyvä, sillä paikassa ei olisi ollut mikroa, millä lämmittää ruokaa jälkikäteen. Lämmin ruoka myös piristi tunnelmaa koleassa tehdashallissa ja puhetta riitti kuvattavien kesken. Lounastauolla nähtiin myös jonglöörausta ennen kuin kuvaukset taasen jatkuivat.


Kuvaustauolla
kuvaukset jatkuvat
lisää savua tunnelman tehostamiseksi
Ottoja tehtiin jälleen useampia, mutta hyvällä tahdilla itse kuvaukset sujuivat. Ramppikuumetta ei esiintynyt, vaikka seuraava kuvattava oli katsomassa ottoja. Eero-Pekka kertoi itsestään kameroille, joita oli jälleen kaksi filmaamassa hänen ympärillään. Kun hänen osuutensa saatiin valmiiksi, olikin aika hyvästellä Tamperelainen työnhakijamme sekä valmistella kuvauspaikka Anna-Maijaa varten.

Valo toi karun taustan esiin

miehet ja valo

Katsojia kuvauksia seuraamassa

saapuminenEi kommentteja:

Lähetä kommentti