maanantai 8. lokakuuta 2012

Lokakuisia kuulumisia

Syksyn tullen Reilu Rekrytointi aktivoitui toden teolla ja olemme olleet monessa mukana. Kuten lyhyesti postasimmekin jo, niin viime viikko meni kuvauksissa. Neljänä päivänä olimme eri puolilla Turkua tekemässä haaste- ja työnhakuvideoita. Päivät olivat pitkiä, mutta kuvattavat näyttivät pitävän oman osuutensa kuvaamisesta, vaikka osa heistä tulikin kauempaa kuvauksiin. Tarkempia päivien kuvauksia sekä kuvakollaasia lisätään blogiin lähipäivinä. Mutta alla jo pientä esimakua kuvauksista.

Haastevideota kuvaamassa

Videointien rinnalla olemme saaneet hankkeen visuaalisen ilmeen päätettyä ja se tulee näkymään sekä paperiprinteissä että tulevilla verkkosivuilla. Hankkeen logoon voikin jo törmätä sosiaalisessa mediassa. Visuaalisen ilmeen kehittymisen myötä myös verkkosivuja ollaan luomassa, vaikkakin sivujen julkistus tapahtuu tammikuussa 2013.

Logomme!
Tällä viikollakin hulinaa riittää. Osallistumme VATES-säätiön Kyvyt käyttöön seminaariin Pieksämäellä, missä esitellään hanketta ja kerrotaan sosiaalisen median mahdollisuuksista vammaisten ja pitkäaikaissairaiden työllistymispolkuna. Seminaarista kerromme tarkemmin palattuamme sieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti