keskiviikko 24. lokakuuta 2012

3. Kuvauspäivä: Työnhakija Tatu

SPR:n tiloissa kuvattiin myös Tatun osuus. Hän saapui hyvissä ajoin ja ennen kuvauksia ennätettiinkin lounastaa hyvin. Hän joutui hieman odottelemaan omaa vuoroa, sillä kuvauskohtaa tiloissa muutettiin sen verran, että kamerat ja valot pitu siirtää toiseen huoneeseen. Tällä välin ohjaaja ottikin Tatun hoteisiinsa ja he keskustelivat vuorosanoja läpi.

Alkubrieffaus menossa

Tuotantotiimi pohdiskelevana
Välillä Tatun kuvaustila tuntui varsin ahtaalta, sillä pieneen huoneeseen piti mahtua sekä kuvausrekvisiitta sekä tuotantotiimi yhdessä kuvattavan kanssa. Tähän yhtälöön ei kuvaaja enää helposti mahtunut mukaan, joten kuvat kohtauksista ovat ovelta huoneeseen kuvattuja.

Oikean asennon hakeminen tuolissa

harjoittelu käynnissä

Näkymä ruudulla
Ja ensimmäinen otto

Aluksi vielä oli Tatun asemointia pienessä tilassa, jonka jälkeen kuvaukset käynnistyivät. Ottoja otettiin useampi ja kun ne oli saatu toimistossa valmiiksi, olikin tarkoitus siirtyä kuvaamaan torille. Tuona päivänä sää päätti toisin ja Turussa oli sellainen monsuunisade, että torikävely haudattiin suunnitelmista ja siirryttiin kuvaamaan paikalliseen ostoskeskukseen. Siellä Nuoriso seurasi kuvauksia kiinnostuneena ja käveli kuvausryhmän perässä aikansa. Kuitenkin tarvitut kohtaukset saatiin kasaan ja Tatu ehti kuin ehtikin päivän viimeiseen junaan ja paluumatka pohjoiseen pystyi alkamaan.

klaffi

kuvaukset menossa

viimeisiä kohtauksia viedään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti