torstai 25. lokakuuta 2012

3. kuvauspäivä: Työnhakija Eeva-Liisa

Kun Tatun kuvaukset ostoskeskuksessa oli saatu päätökseen, olikin päivän viimeinen kuvattava Eeva-Liisa jo saapunut Turkuun sekä ehtinyt lounastamaan. Samalla kun ohjaaja ja kuvaaja tekivät otoksia ostoskeskuksessa, oli muu ryhmä tehokkaasti siirtänyt kuvauskaluston uuteen huoneeseen, minkä oli tarkoitus toimia Eeva-Liisan kuvauspaikkana.


Asun valinta

meikin viimeistelyä
ja mikki paikoilleen
Eeva-Liisa olikin valmistaunut kuvauksiin useamman vaateparren kanssa, mistä valittiin lavasteisiin sopivin. Tämän jälkeen olikin aika viimeistellä mikki ja asetella mikki paikoilleen, jotta kuvauspaikkaa ja sopivaa kameran paikkaa päästäisiin testailemaan.
Kuvattavan ja tuolin asettelua paikoilleen

Jutustelua

yhdennäköisyys?
Koska kyseessä oli taas varsin pienie huone, ei valinnanvaraa kuvauskohdan suhteen ollut niin paljon jos halusi selkeän taustan videolle. Siinä kuvaustiimin pojat pyörivät Eeva-Liisan ympärillä, kun hän rauhallisesti nautti kahvikupposesta. Ohjaajakin saapui huoneeseen, jotta videolle tulevia vuorosanoja voitaan alkaa harjoittelemaan. Ennen kuin varsinaiset kuvaukset alkoivat, oli vielä pienen tauon paikka, missä ohjaaja näytti erään näyttelijän kuvaa, jonka sanoi muistuttavan Eeva-Liisaa. 


Otto yksi

Eeva-Liisa ruudussa ja ruudun vieressä
Kuvaustauolla
Kun varsinaiset kuvaukset alkoivat ja huonetta savutettiin, kävi aika pian selväksi, että pieni huone on tuolla ihmismäärällä turkasen kuuma. Tämä ei kuitenkaan näyttänyt vaikuttavan Eeva-Liisan olemukseen ja varmalla tyylillä hän jatkoi kohtauksien kuvauksia. Välillä tosin pidettiin pieni taukokin, ennen kuin viimeiset otokset taltioitiin.

Vuorosanojen viimeinen läpikäynti
Monen tunnin kuvaamisen jälkeen oli kaikki otokset saatu kuvattua ja Eeva-Liisa pääsi kotimatkalle. Tavarat toimistossa laitettiin paikoilleen ja kuvauskalusto kasattiin sekä pakattiin, sillä viimeinen kuvauspäivä olisikin aivan muualla taasen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti