maanantai 22. lokakuuta 2012

3. Kuvauspäivä: Työnhakija Eetu

Torstaina meillä olikin kuvattavana pitkänmatkalaisia, ja kuvauspaikkana oli tänään SPR:n Varsinais-Suomen piirin toimisto, mikä oli väreiltään ihanan punainen ja tyylikäs. Kuvaukset alkoivat heti aamusta kahdeksan jälkeen, jolloin kokoonnuttiin kantamaan kuvausvälineistöä toimistolla. Samaan aikaan saapuikin ensimmäinen kuvattamme Eetu paikan päälle.

Kalsea aamu valkenee
ohjaaja ja Eetu käymässä läpi kuvauksia..

Samalla muu porukka odotteli kuvausten alkamista.
Alkuun ohjaaja ja Eetu kävivät läpi kuvauksia ja päivän aikataulua. Samaan aikaan muu kuvausporukka sai oman alkuosuutensa valmiiksi ja odottelivat kuvausten alkamista. Kerrankin kaikki oli toistaiseksi edennyt suunnilleen suunnitelmien mukaan aikataulullisesti. Tämän jälkeen vain mikki nopsasti paikoilleen ja valoisuutta testaamaan, jotta päästäisiin ensimmäistä ottoa kuvaamaan.

Mikin asettelua
Ilmeisesti valoisuuden tarkistamista


Ilmeisesti harmaa ilma ja ikkunan valoisuus toivat paikkaan hieman haasteellisuutta, sillä tuotantoryhmä haki hieman kauemmin sopivaa valaistusta. Lopulta kaikki oli valmiina ja Eetun asento vielä korjattiin astetta paremmaksi. Mistä alkoikin varsinainen ottojen kuvaaminen.
 

Näkymä ruudussa

katseen suuntaaminen

Ohjaaja johdatteli Eetua puhumaan esitettyjen kysymysten avulla. Tietenkään kysymyksiä ei lopullisessa versiossa olisi, mutta niiden avulla saatiin vastauksista parempia, kun aikaa ei mennyt siihen, että muistaisi kamalan pitkiä litannioita.

Ja kamera käy

Ottoja otettiin useampia ja välillä kuvauspaikkaa rakennettiin uudelleenkin. Useamman tunnin rutistuksen jälkeen Eetu sai oman osuutensa tehtyä ja päästiinkin lounastamaan yhdessä ja joukkoon mukaan olikin jo liittynyt päivän seuraava kuvattava Tatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti