torstai 18. lokakuuta 2012

2. Kuvauspäivä: Työnhakija Joosa

Koulussa kuvatuista työnhakijoista viimeisenä oman osuutensa teki Joosa. Hänen kuvauksensa pääsivät alkamaan vasta iltapäivästä, joten hän saapuikin vasta kahden junalla Turkuun. Koska Koulun alakerta oli tarkoitus avata yleisölle, tuli kuvauskalusto siirtää jälleen yläkertaan, missä saisimme hoitaa viimeiset kuvaukset rauhassa.


Kuvauspaikan rakentelua
mikin laittamista
Yläkerrassa oli huone, joka oli tunnelmaltaan hyvin idyllinen. Siellä oli isoja kirjahyllyjä sekä erilaisia kristalliesineitä kaapissa luoden hienon tausta Joosan kuvauksiin. Hänen videonsa tulisikin poikkeamaan siinä, että käytännössä kuvauksia tehtäisiin vain yhdessä huoneesas kameran paikkaa muuttamatta.

keskustelu ohjaajan kanssa

Taustan viimeistelyä ja neuvonpito

Samalla kun taustaa viimeisteltiin, keskusteli Joosa ja ohjaaja vielä keskenään. Lähinnä he kävivät läpi puheita, mitä Joosa tulisi kertomaan itsestään. Asioiden kertaamista ja sanomista toisella tapaa. Kun tausta oli saatu valmiiksi, alettiinkin kuvaamaan.

Joosan kuvaukset, otto 1

ja kamera käy
Kuvaukset menivät Joosan osalta nopeammin kuin muiden päivän aikana kuvattujen, koska kameraa ja valoja ei tarvinnut kesken siirtää. Tosin kuvaustilanteen jälkeen Joosan puheosuudet nauhoitettiin vielä erikseen. Kaikkiaan päivä oli Koululla pitkä, tosin onneksi kuvattavien ei tarvinnut paikalla niin kauaa olla, koska monella heistä oli edessä vielä matkustaminen kotipaikkakunnalleen.

Joosa & näytöt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti