tiistai 11. syyskuuta 2012

Sinnikkyydellä työelämään

Näin otsikoi Pohjalainen 25.7. 2012, kun kertoi Tommi Hautamäen uudesta työpaikasta. Artikkelissa kerrottiin, että Tommi sairastaa Duchennen lihasdystrofiaa, joka on vaikea lihassairaus, mutta siitä huolimatta hän haki ja pääsi töihin Vaasassa. Koulutukseltaan hän on datanomi, mutta aloitti työnsä telemarkkinointiyrityksen palveluksessa. Yrityksen ei ole tarvinnut tehdä isoja erikoisjärjestelyjä Hautamäen työskentelyn mahdollistamiseksi. Artikkelissa kerrotaan, että ainoastaan langaton hiiri on hankittu työnteon helpottamiseksi.

Tommi Hautamäen palkannut Timo Jääskeläinen sanoo artikkelissa, ettei epäröinyt Tommin palkkaamista kertaakaan. Kun toinen hakee oma-aloitteisesti ja aktiivisesti töitä, niin kyllä hommia on sitten annettava. Ainoastaan oma jaksaminen saattaa hidastaa Hautamäen työntekoa ja siksi hänen työpäivänsä ovat aluksi 2-4 tuntisia.

"Monet ajattelevat, että vammaisena ei voi saada töitä. Pitää vain uskoa itseensä ja yrittää sinnikkäästi." Hautamäki kannustaa artikkelin lopussa.

Olisitko itse palkannut yritteliään Tommin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti