perjantai 24. elokuuta 2012

Hankkeessa tapahtuu: Ohjausryhmä kokoontui

Välillä taas kuulumisia Reilusta Rekrytoinnista itsessään. Kesä oli selkeästi hiljaisempaa kautta, kun monet kesälomailivat tai olivat muuten astetta heikommin tavoitettavissa. Elokuun alussa alkoi taas aktivoituminen, mikä on näkynyt ainakin sähköpostien määrässä. 

Mukana olevien järjestöjen kanssa on setvitty viimeisiä kuvattavia ja nyt pitäisi olla valinnat tehtyinä. Valtaosan kuvattavista olemme jo tavanneet, mutta kolme tulisi vielä haastatella. Mutta tältä osin hanke on kuitenkin edennyt aikataulussaan.

Eilen torstaina 23.8. kokoontui hankkeen ohjausryhmä ensimmäistä kertaa. Esittelimme hankkeen tavoitteet ja nykytilanteen ohjausryhmälle, jolla oli vapaus esittää kysymyksiä ja tarkennuksia kohdista, mitkä jäivät heitä askarruttamaan tai vain halusivat vinkata jostain. Kaiken kaikkiaan tuota kokousta voisi sanoa erityisen onnistuneeksi. Saimme kirjattua ison kasan huomioita, mitä ei itse olisi tullut ehkä ajatelleeksikaan.

Pohdimme muun muassa haastekampanjaa ja haastevideon sisältöä. Myös se herätti pohdintaa, että keitä hankkeen kannattaisi lähestyä yrityksissä. Toisaalta keskustelua puoleen tai toiseen oli siinä, että kuinka hajautetusti hankkeen tulisi sosiaalista mediaa käyttää. Tällä eräähän me olemme näkyvissä blogin lisäksi twitterissä, facebookissa ja storifyssä.  Näiden lisäksi ovat tulossa ainakin verkkosivut, jotka olisivat se pääkanava, missä videot olisivat näkyvissä.

Mutta hankkeen työntekijät kiittävät paikalle päässeitä ohjausryhmän jäseniä hyvin antoisasta kokouksesta! Saimme paljon pohdittavaa sekä monta hyvää ideaa, joita  varmasti hyödynnämme tavalla tai toisella!

Paikalle päässeet ohjausryhmän jäsenet sekä hankkeen työntekijät iloisessa yhteiskuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti