tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kuulumisia ja reissaamista

Vaikka elämme jo heinäkuuta, palaan vielä hiukan kesäkuun tunnelmiin. Teimme silloin matkan yhteistyökumppanimme Vaasan kaupungin sosiaalitoimen immeisiä tapaamaan. Palaverin pidimme Lihastautiliiton Vaasan toimiston tiloissa, mistä muuten on hulppeat näkymät.

Näkymää toimistosta

Palaverissa puhuimme yhteistyöstä ja mahdollisesta tulevasta seminaarista, jonka pitäisimme yhteisvoimin. Kun nämä asiat alkavat selkiytymään, kerromme niistä enemmän. Toistaiseksi vielä asiat ovat suunnitteluasteella.

Lihastautiliiton järjestösuunnittelija Marjo Luomanen työpöytänsä ääressä.

Ai niin sellainen hieno yksityiskohta tuolla Vaasan toimistossa huomattiin, että siellä oli osa sosiaalitoimesta sekä moni järjestö samalla käytävällä. Kun jututimme ihmisiä, mitä he tykkäsivät tästä mallista, oli suhtautuminen siihen hyvin positiivista. Kun kahvipöydässä näkee muitakin järjestöjä, löytyy yhteistyökuvioita helpommin. Toisaalta yhteiset neuvottelutilat ovat myös hyvä homma, kun sama järjestö ei aina tiloja tarvitse, niin eivätpähän ole niin paljon tyhjillään. Bongasimme jotain tuttuakin paikan ilmoitustaululta.
Ilmoitustaulu tehokkaassa käytössä

Vaasasta emme suinkaan ajaneet takaisin Turkuun, vaan siirryimme Lappajärvelle, jossa osallistuimme Tulenuori-leirille, jossa tarkoituksenamme oli esitellä hanketta ja kuulla nuorten aikuisten näkemyksiä työnhausta.

Kylpylä Kivitippu

Koska aikamme oli rajattu ja osallistujia oli sen verran, kävimme lyhykäisesti läpi ihan yleisesti huomioitavaa CV:ssä sekä esittelimme Audacitya, sillä tulemme kokeilemaan ääniesittelyjä verkkosivuillammekin. Aika kului nopeasti ja toivottavasti osa leiriläisistä sai ideoita ja apuja itselleen tai löysivät jotain uutta näkökulmaa.

Taidetta ruokailutilassa
Yleisesti Kivitippu oli oikein mukava paikka. Siellä näytti olevan hyvin monenlaista urheilutoimintaa tarjolla ja esteettömyys oli myös hyvin huomioitu paikan päällä.  Kylpylä osio oli pieni, mutta onneksi kävijöille oli tarjolla kuntosalia, jumppaa ja golfia ainakin. Kylpylä oli myös kauniilla paikalla ja varsin värikylläinen, mikä on sinänsä harvinaista Suomessa. 
Maisemaa terassilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti