torstai 26. heinäkuuta 2012

Kiinnostaako Lontoon paralympialaiset?

Lontoon paralympialaisia vietetään 29.8-9.9.2012. Tällä hetkellä monella urheilijalla on varmasti jännitystä ilmassa, kun kisoihin on enää se kuukausi aikaa. Suomen paralympiajoukkue tulee todennäköisesti olemaan kooltaan 35 henkeä ja 32 paikoista lyötiin lukkoon jo heinäkuun alkupuolella. Viidellä yleisurheilijalla on ollut mahdollisuus vielä antaa näyttöjä heinäkuun aikana ja heistä kolme valitaan mukaan joukkueeseen elokuun alkuun mennessä. 

Suomi lähtee kisoista tavoittelemaan seitsemän mitalia, mikä tarkoittaa kovaa uurastusta joukkueelta. Toiveet ovat korkealla tietenkin, että kaikki menisi hyvin ja menestyksen myötä vammaisurheilijat saisivat myös näkyvyyttä mediassa.  Alla aiheesta on vielä paralympiakomitean valmennuspäällikkö Kimmo Mustosen haastattelu heinäkuun alkupuolelta, mikä on nähtävissä youtubesta.

 

Jos paralympialaiset kiinnostavat enemmän, on paralympiajoukkueella oma blogi, minne urheilijat, valmentajat ja toimistonväki kirjoittavat sännöllisesti. Kannattaa lueskella kuulumisia sieltä, jos aihe kiinnostaa. Blogiin voin klikata suoraan tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti