tiistai 5. kesäkuuta 2012

Verkkosivut siintävät jo ajatuksissamme

Tarjouspyyntöihimme työnhakijoiden esittelyvideoinneista, haastevideosta ja verkkosivuista jne. on jo vastattu muutaman yrityksen toimesta.  Keskustelujen kautta ollaan päästy pohtimaan hankkeen sivujen tarkoitusta sekä todellista kohderyhmää. Kohderyhmä on hankesuunnitelman mukaisesti työnantajat, joille haastevideota tehdään. Odotamme kuun puoliväliin tarjouksia ja juhannuksen jälkeen pääsemme niitä kunnolla käsittelemään.

Haastevideo tulee olemaan verkkosivulla ja yritykset saavat sivujen kautta viedä haastetta videon katsomisesta eteenpäin. Sivuille voi jättä näkyviin yrityksensä tai oman nimensä jolloin profiloituu kannattamaan reiluutta rekrytoinnissa. Kuka ei sellaista haluaisi kannattaa, vai mitä?
 
Viime viikon merkittävä asia oli työpaja-esityksen alustava valmistelu Vatesin Pieksämäen seminaariin. Kyvyt käyttöön: Laadukkaampaa työtä ja valmennusta -seminaariin lähetimme abstraktin videokuvauksen ja sosiaalisen median käytöstä työnhaun välineenä. Odottelemme toiveikkaana kutsua työpajan toteuttajaksi. Ja toiveikkaina taas tähyilemme työnantajiin jotta heitä olisi mukana työpajatyöskentelyssä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti