perjantai 11. toukokuuta 2012

Kiireisiä aikoja

Moni järjestössä työskentelevä varmasti tietää, ettö toukokuussa tuntuu olevan kaikenlaista tohinaa ennen alkavia kesälomia. Tämä näyttää heijastuvan myös hankkeeseemme, vaikkakaan emme juuri lomaile kesän aikana.

Eilen vietimme oikein mukavia avajaisia, missä moni yhdistys kävi tutustumassa hankkeeseemme. Vierailijoita oli muutaman tunnin aikana n. 30 henkeä ja hanketta pidettiin tärkeänä. Jatkossakin ihmiset ovat tervetulleita piipahtamaan tiloissamme aina kun vain Turussa päin liikutte. Muutamia kuviakin otettiin, mutta niitä lisään tänne hieman myöhemmin, kun saamme kuvat ensin koneelle.

Ensi viikko on vielä sellainen, että meitä ei toimistolta tavoita kuin keskiviikkona. Maanantaina 14.5. olemme osallistumassa ASPAN organisoimaan yhteistyö-workshoppiin, missä vammaisjärjestöjen erilaiset työllisyyshankkeet voivat kohdata toisensa. Varsin mielenkiinnolla menemme kuuntelemaan, millaisia rajapintoja löydämme muiden hankkeiden kanssa Samaa asiaahan tässä joka tapauksessa edistetään, jotta ihmiset saisivat niitä töitä enemmän.

Tiistaina 15. päivä olemme Tampereella päivän kuuntelemassa ja opettelemassa projektin arviointia. Olemme miettineet jo tietyn arviointimenetelmän käyttämistä hankkeessamme, mutta ensin siihen täytyy perehtyä. Toivottavasti koulutus vastaa odotuksiamme ja saamme sieltä sitä tietoa, mitä tarvitaan.

Keskiviikkona Karoliina on vielä Helsingissä vierailemassa yhteistyötahojemme luona, mutta projektin suunnittelija on paikan päällä toimistolla. Tästä syystä seuraava bloipäivitys venyy tuonne keskiviikolle, kun aiemmin emme ole koneiden ääressä. Silloin toivottavasti saatte kuvia ja koontia maanantain ja tiistain sisällöstä.

Nyt kuitenkin toivotamme oikein mukavaa äitienpäiväviikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti