maanantai 16. huhtikuuta 2012

Hankkeen tilojen kunnostus

Niin kuin kerroin jo aiemmin, hankkeemme pääsi nimellisesti muuttamaan omiin tiloihinsa 2.4. Käytännössä tämä toteutui vasta 10.4 eli noin viikkoa myöhemmin. Toimistotilamme oli toiminut aiemmin liiketilana, joten seinissä näkyi vanhojen hyllyjen aiheuttamia kulumia sekä naulojen reikiä. Nämä kaikki siistimme omatoimisesti ennen kuin kalusteet saapuivat tilaan.Yllä oleva kuva kertoo, miltä seinät näyttivät pakkeloinnin jäljiltä. Toisessa kuvassa taas näkyma maalausurakan keskeltä. Hommaa oli, mutta mielestämme vaivannäkö kannatti. Jos katsotte alimaista kuvaa, näkyy siitä, kuinka seinien yleisilme kirkastui, kun vanha maali sai uuden kerroksen.
Edelleenkin tilat vaativat pientä tuunaamista, mutta voimme kuitenkin jo työskennellä hankkeen omissa tiloissa. Eli tervetuloa vierailulle Turkuun osoitteeseen Läntinen Pitkäkatu 33. Täältä meidät tavoittaa toimistoaikana silloin, kun emme ole yritysvierailuilla tai tapaamassa yhteistyökumppaneita. Avajaisetkin tulevat kevään aikana, mutta niistä tiedotamme enemmän, kun saamme yksityiskohtia sovittua.

Tällä viikolla pitää kiirettä esitteen kanssa. Pian se lähtee jakoon eri tahoille ja hanketta päästään kunnolla markkinoimaan sekä esittelemään. Tännekin laitamme version näkyville, kun ne on saatu valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti