tiistai 27. maaliskuuta 2012

Mikä on Reilu rekrytointi -projekti?

On varmaan hyvä selventää lukijoille, mitä tällä projektilla haetaan takaa. Reilu Rekrytointi on tiedotuskampanja, jonka tarkoituksena on lisätä pitkäaikaissairaiden ja vammaisten työllistymistä. Emme suoranaisesti etsi uusia työpaikkoja ihmisille, vaan ennemminkin herättelemme keskustelua ja luomme yhteyksiä eri sidosryhmien välille.

Mukana projektissa on yhdeksän vammaisjärjestöä  sekä kaksi säätiötä edustamassa järjestöpuolta. Lisäksi yhteistyökumppaneina on julkisen sektorin toimijoita sekä yrityksiä. Näistä tulee lisää kuvausta myöhemmin, mitä luultavimmin. 

Mikä on sitten antimme eri tahoille?

Tavalliselle työnhakijalle esittelemme ajankohtaisen tavan tuoda itseään esiin työnantajille eli käytämme paljon sosiaalista mediaa. Jokaisesta mukana olevasta vammaisjärjestöstä valitaan yksi työnhakija videokuvauksiin. Heistä jokaisesta tehdään yksilöllinen video sekä eportfolio, joita he voivat käyttää omassa työnhaussa apuna.

Työnantajille projektin on tarkoitus toimia uutena informatiivisena kanavana, jotta he huomaisivat vammaisissa ja pitkäaikaissairaissa olevan työvoimapotentiaalin. He saavat ajankohtaista tietoa, joka on lähtöisin vammaisjärjestöistä ja heidän jäsenistöstä itsestään.

Reilu rekrytointi -projektilla on laaja yhteistyökenttä, joten voimme saada äänemme kuuluviin ja tehdä hankkeen näkyväksi yhteiskunnassa. Osana näkyvyyttä projekti on koko ajan läsnä sosiaalisessa mediassa. Emme esitä vain valmiita tuotoksia, vaan näytämme myös polun, jota pitkin projekti etenee. Jätä siis kommenttia meille ja tuo oma äänesi kuuluviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti